Про це він розповів на YouTube-каналі екстрасенсу Розалії Романової.

«Багато людей не вміють навчатися, хоча це те, чого вони мали навчитися в школі та в інституті. Але деякі люди навчилися запам'ятовувати, але не навчилися вчитися. І коли такій людині даєш матеріал, то в неї в одне вухо влетіло, а в інше вилетіло. Принципово важливо вміти вчитися, тому що людина, яка не вміє вчитися, вона відстає від реальності. Така людина не здатна вивчити щось нове, щоб це нове реалізувати в житті», - підкреслив він.

Ковальський сказав, що це принципово не ті люди, які не хочуть навчатись, а це люди, які хочуть навчатися, але вони не вміють цього робити. Друга велика проблема людей - це стан жертви, вважає він, це жертва токсичних відносин і взагалі посттравматичний стресовий розлад, все, що людину травмувало і їй важко. І третя проблема людей - це вибудовування кордонів, повідомив він, бо колись за людину вирішують що їй і коли робити, це явне порушення її кордонів.

«Це про те, щоб не порушувати чужі кордони та не давати іншим людям свої кордони порушувати, і це про ставлення до соціуму. Тому що людина, яка не вміє цього робити, створює купу проблем навколо себе або їй створюють проблеми. Є проблема у людей сепарації з батьками, коли у дітей з батьками проблеми у стосунках. Або коли діти у батьків сидять на шиї чи батьки не хочуть відпускати дітей. Ще одна людська проблема – це залежність від чужої думки та потреба бути добрим. І початком вирішення ваших проблем є усвідомлення того, що ви розумієте, що маєте проблеми», - резюмував він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».