Про це він розповів у новому випуску програми «MY.UA» з Катериною Павловою.

«Я думаю, що українці через свій національний характер, з одного боку, і через своє життя, з іншого боку, як політиків можуть нікого не поважати. Тому питання поваги дуже складне, поки що наша соціологія вимірює рейтинги, впізнаваність, довіру. Зеленський став президентом завдяки українському національному характеру, який не довіряє чинній владі. І у Зеленського рівень довіри порівняно з іншими президентами досить високий, тобто ця довіра та рівень довіри до неї досить високий», - розповів він.

Левусь сказав, що відверто серйозних обіцянок, які б впливали на рейтинг Зеленського, президент не давав. І це говорить про те, що сам Зеленський прораховував ситуацію, яка буде далі, повідомив він, і про його високий розум. Не сказати нічого зайвого – це мистецтво для будь-якого політика, наголосив він, і тут у Зеленського як людини, яка зайшла в політику з боку, це вийшло. Жоден президент для українців ніколи не буде добрим, вважає він, бо кожен встигне щось зробити, а щось ні, і кожен не виправдає довіри.

«Тому є об'єктивні провали та речі, проти яких нічого не можна було зробити. Наприклад, були сподівання, що війна закінчиться, але цілком зрозуміло, що війна нікуди не могла піти. Все-таки, виходячи з того, що війна була присутня в інформаційному полі і вона дратувала, все-таки для більшості мали значення тарифи на комунальні послуги, рівень зарплат і життя. Незважаючи ні на що, рівень довіри до Зеленського виявляється значно більшим, ніж це могло бути», - резюмував він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай писав, Володимир Зеленський роздасть вакцинованим українцям по тисячі.

Раніше Знай повідомляв, Володимир Зеленський обнадіяв наляканих українців у "червоних" зонах: "Спостерігається стабілізація".