Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Екстрасенсорика – це надчуття, і творчі люди – екстрасенси, тому що вони надчутливі. Коридор затемнення – це конкретна астрономічна дія. Затемнення відбувається тільки в молодик і повний місяць. Три-чотири рази на рік відбувається місячне затемнення, тобто тінь Сонця затьмарює Місяць. У всіх затемненнях беруть участь три об'єкти: Місяць, Земля, Сонце та їхні тіні», - розповіла вона.

Романова сказала, що саме в молодик відбувається сонячне затемнення. 19 листопада у нас буде місячне затемнення, наголосила вона, а 4 грудня у нас сонячне затемнення. І ці два тижні між двома затемненнями, повідомила вона, називають коридор затемнення. Якщо ви спонтанно задумали щось зробити в цей час, наприклад, купити машину, вважає вона, то якщо це рішення було спонтанним у коридорі затемнення, то буде 100% неприємності.

«Коридор затемнень – це такий час, коли з одного боку є можливості оновити своє життя, а з іншого боку є небезпека, що щось піде не так. У коридорі затемнень можна робити лише продумані та заплановані речі, але спонтанність, ризик у цей час мають бути повністю виключені. Зараз наше завдання зайти до цього коридору досить плавно і ці два тижні пройти якомога спокійніше, без спонтанних рішень», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».