Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

За словами гостя програми, все те, що сьогодні можна спостерігати на міжнародній арені, спрямоване на досягнення Росією своїх цілей.

Зокрема, каже він, через події на білорусько-польському кордоні Путін намагається взяти під свій контроль Лукашенка. «І останнє завдання, схоже, вже вирішене: Лукашенку нікуди йти від Росії», - підкреслює Козій.

Інші завдання, зазначає він, - це змусити НАТО та ЄС піти на переговори з РФ, а також поширити свій вплив на Україну, що є чи не найважливішим. «А чи буде війна з Росією, чи не буде – це цілком залежить від нас. Якщо ми реформуємо сектор безпеки та оборони, якщо ми забезпечимо права та свободи військовослужбовців, якщо ми матимемо сучасну зброю – тоді війни не буде», - міркує експерт. Тим не менш, зазначає Козій, це вже питання до Міноборони та Кабміну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Козій розповів, чи може Росія реалізувати масштабний силовий сценарій в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи вигідна Росії відкрита війна з Україною.