Провладний блогер Сергій Лещенко пообіцяв «прокачати» депутатів від «Слуги Народу» для участі в телевізійних ефірах після свого офіційного працевлаштування в Офісі президента.

Про це він заявив на своєму на YouTube-каналі ввечері 19 листопада.

«Я не працюю в Офісі президента. Я б хотів, щоб вони мене покликали і я декілька разів прокачав їхніх депутатів так, щоб вони не сиділи ображеними і приниженими на ефірах, де їх просто знищують», - заявив Лещенко у своїй програмі на YouTube ввечері 19 листопада.

Лещенко також попросив свою аудиторію не ототожнювати його заяви з офіційними заявами Офісу президента.

Нагадаємо, минулого тижня відразу кілька народних депутатів повідомили, що новим куратором інформаційної політики Офісу президента став Сергій Лещенко, замінивши в цій ролі Михайла Подоляка. Зокрема він почав брифувати частину спікерів Офісу для участі в ефірах.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Лещенко цю інформацію спростував і заявив, що готовий офіційно перейти на роботу в ОП, однак на місце Михайла Подоляка – радника глави Офісу президента – не претендує. Подоляк кадрові перестановки не прокоментував.