Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

«Його мали прийняти ще влітку на читанні Верховної Ради, але його відклали: знайшли 11 тисяч поправок. Далеко не кожен законопроєкт має багато поправок і надмірну увагу. 23 вересня його також ставили на порядок денний у Верховній Раді, але не спрацювали планетарні вказівки та питання знялися з порядку денного», - зазначила Атаманенко.

За словами астрологині, 5 листопада закон був прийнятий у момент молодика: Місяць перебував у поєднанні з Сонцем у Скорпіоні, а коли місяць перебуває у поєднанні з сонцем, то планета фактично спалюється.

«Місяць дуже слабкий, він як новонароджена дитина, тобто йде оновлення фази місяця: з новонародженою дитиною можна робити, що хочеш. По суті, цієї місячної доби 5 листопада можна було ухвалити будь-який законопроєкт. Закон був неминуче ухвалений, і це був найвдаліший час для його ухвалення», - сказала Атаманенко.

Як зазначила астрологиня, момент ухвалення законопроєкту №5600 відбувався у другий місячний день, символ якого «велика риба». За її словами, символ «велика риба» вказує на отримання зиску.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Як спочатку планувалося, що цей законопроєкт принесе бюджету 50 млрд гривень, то справді він приноситиме гроші. Поступово та потроху: розбіг буде повільний, але законопроєкт запрацює», - наголосила Атаманенко.

На думку астрологині, цей закон перш за все вдарить не по олігархах, а по громадянах України: малому та середньому бізнесу, аграрному сектору, сектору нерухомості. За словами експерта, олігархи від цього законопроєкту практично не постраждають.

Як повідомляв Знай.ua, астрологиня Розалія Романова розповіла, що приготували зірки.

Також Знай.ua публікувала слова астролога Влада Росса: Влітку 2022 року або до кінця 2022 року ми нарешті скинемо маски.