Його слова пролунали у програмі «Прогноз».

«Феншуй – це водночас і наука, і мистецтво. Якби це була просто наука, то тут можна було б щось запрограмувати. Тоді вже давно існували б калькулятори, й фахівці були б не потрібні. Мистецтво феншую дуже залежить від самого консультанта. Це мистецтво дозволяє визначити якість енергії ці - у просторі, на місцевості, в приміщенні, і рекомендувати помістити туди людину на тривалий час, якщо ці - здорова. Зокрема, йдеться про місця, де людина спить – там здорова енергія є особливо важливою. Також велике значення має кухонна плита, адже через приготовлену на ній їжу енергія ці поширюється всіма клітинами організму. А якщо людина працює вдома, то треба підібрати їй потрібне робоче місце», - розповідає гість програми.

За його словами, якщо всі ці місця здорові, то людина одержує додаткову енергію.

«Феншуй допомагає людині щось зробити, досягти якихось цілей. Він дає людині сили для цього», - наголошує Ігор Хом'яков.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс передбачив, що у 2022 році українці позбудуться необхідності носити медичні маски.

Також Знай.ua повідомляв, що його колега Розалія Романова розповіла про вплив коридору затемнень на долі людей.