Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube з Розалією Романовою.

«Моя щоденна та благодатна робота – це сеанси з очищення і іменна молитва. І я за кожну людину молюся за ім'ям і прошу, щоб вищі світлі сили допомогли конкретній людині. І вони допомагають, допомагають завжди і настільки, наскільки ви готові прийняти цю допомогу. І я допомагаю людям розкритися назустріч допомозі. І розкриватися ми можемо завдяки подякам. Людині дається додому завдання і починається воно з того, що у нього в будинку з'являється цікавий інструмент, яким можна і потрібно користуватися щодня. Це монетки подяки, які лежать у філіжанках чи блюдечках», - розповіла Розалія Романова.

Романова сказала, що треба взяти правою рукою монетку з лівої філіжанки, підкреслила вона, і дякуємо тому, хто допомагав вам у житті стати тим, ким ви стали. І головне зосередити свою подяку на тій людині, вважає вона, яка вам найбільше в житті дала знання та увагу. І після таких сеансів, повідомила вона, люди поділяються на три групи. Приблизно третині людей нічого більше не треба, в них все розкладається по поличках, підкреслила вона, і вони позбавляються своїх страхів, невпевненості. Вони розуміють, зауважила вона, що все йде так, як треба, і вони готові йти своїм шляхом. Є друга третина людей, розповіла вона, у яких загалом усе нормально, але перед ними стоять серйозні завдання.

«І для того, щоб виконувати завдання, треба почистити енергетику, провівши енергетичні сеанси. І тоді все прийде в їхнє життя дуже швидко, яскраво та повною мірою. І є ще третина людей, яким я не просто рекомендую, а рекомендую зробити сеанси. Це ті люди, які дійсно мають серйозні зовнішні впливи. Є вплив на людину на смерть, можна з цього сміятися і відмахуватися, але таке є. Це найскладніший вплив, якого треба позбавлятися якнайшвидше. Є вплив, пов'язаний з приворотами і коли забрали вашу удачу. Є багато різних негативних впливів на людину – це як валіза без ручки, якої ви не можете позбутися», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».