Про це він сказав в ефірі програми “Прогнози” з Любов’ю Завальнюк.

“Для прогнозів я використовую дві техніки. Китайська астрологія та китайська стратегія. Китайська астрологія називається бацзи, "ба" — вісім, "цзи" — ієрогліфів. Це кількість елементів на час народження. Тобто якщо перевести григоріанську дату народження з часом у китайський формат, ми отримаємо 8 ієрогліфів”, - сказав Хом'яков.

Він зазначив, що в китайській астрології формується 4 стовпи долі, кожен із яких складається з двох знаків. Перший — це елемент, і 12 тварин.

“Це не астрологія в розумінні астрологія планет, це астрологія стану ци. Тобто є китайський календар, йому кілька тисяч років. Він не змінюється. І є певна циклічність енергії… Якщо ми говоримо про прогноз, то треба дивитися карту бацзи на народження людини, поточний період. І обов'язково потрібен запит, тому що поточний період той самий для 7 млрд людей”, - додав Ігор Хом'яков.

За його словами, є й інші техніка, вона називається ці мень дун цзя — китайська військова стратегія.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Також кілька тисяч років цій техніці. То була техніка управління військами. Військова техніка, тобто стратегія ухвалення рішень на полі бою. Там всього 1080 варіантів і воно з'єднує компасні напрямки, оскільки це був рух військ, і час… Зараз ця техніка дуже застосовується для прийняття рішень за відсутності інформації. Коли є період турбулентності, нестабільності. Інформації мало”, - наголосив Хом'яков.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Влад Росс зазначив, що влітку 2022 року, або до кінця 2022 року, ми нарешті скинемо маски.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог Розалія Романова розповіла, що приготували зірки: коридор затемнень покаже шлях до успіху та здоров'я.