Про це він розповів у програмі Karabas.Live із В'ячеславом Матюхіним.

Його учасники виступали разом із відомими українськими артистами: Оленою Вінницькою, Ані Лорак, Іриною Білик, НеАнгели та іншими.

«Там співає Пальміра Фурман, я підтягнув своїх друзів, які грають вже 20 років. У нас репертуар – справжній треш. Починаємо з латино, щоб розім'ятися, а закінчуємо тим, що потрібно людям, коли вони випили. Чоловіки починають танцювати після 200 г горілки. Люди люблять у нас польку, коли випивають спиртне, двочетвертні розміри їм заходять дуже добре. Усі люблять танцювати навприсядки, жінки люблять кадриль, краков'як та польку в одному флаконі», - ділиться враженнями музикант і продюсер.

Він розповів про хитрощі, на які часто йдуть виконавці заради великих грошей. Зокрема, глядача часто вводить в оману відоме ім'я на афіші. Але насправді це не його концерт.

«Це маркетинговий хід. Вам показують назву артиста і всі читають неуважно. Якщо прочитати, то є пояснення, що це шоу цього артиста. Подібні речі є у гурту Пінк Флойд, австралійці приїжджають, шоу гурту Пінк Флойд. Але це приїхав не Пінк Флойд, а ліцензійні люди, які грають та роблять шоу, як у гурту Пінк Флойд. Сам гурт Пінк Флойд – вже люди похилого віку, і вони виїжджають тільки за страшні гроші», - розкриває музикант закулісся шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Знай.ua повідомляв думку Ореста Журавчака, що Ми в Україні отримали за останні три роки культурний вибух.

Також Знай.ua повідомляв, що Геннадій Вітер (Gena VITER) розповів про свій діапазон: У мене три з половиною октави.