Про це він розповів у програмі Karabas.Live із В'ячеславом Матюхіним.

«Я люблю в чорне вдягатися, тому й чорний шансон. Може, він трохи екстремальніший, ніж простий естрадний шансон. Я музичний продюсер. Різниця дуже проста: музичний продюсер працює із музичним матеріалом. Звернемося до рок-музики: гурт Металіка знають усі. Їхній знаменитий «Чорний альбом» 1991 року вони працювали з продюсером, якого звали Боб Рок. Саме він рекомендував їм усілякі музичні фішки. Ця людина – коуч насправді», - каже він.

За словами Большого, музикант подібний до спортсмена.

«Можна назвати також продюсерами тренерів з боксу. Віталій Кличко мав тренера, німця, який де-факто був світовим чемпіоном. Він говорив Віталію: «Я зробив би інакше». Це коучинг насправді. Музикант може дійти гарної ідеї, але реалізувати її у повному обсязі не може», - пояснює Большой.

Просто продюсер у його розумінні не шукає талановитих музикантів, щоб їх розкручувати. Таких людей два чи три на всю Україну.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

«Передусім, продюсер у повному обсязі, який робить продукт від «а» до «я» і просуває його – це Юрій Нікітін. Має п'ять чи шість проєктів, які ми знаємо, починаючи від Ірини Білик. Він здійснював продюсинг та менеджмент Вєрки Сердючки, НеАнгели. Його проєкти були відомі і всі вони працювали. Існує безліч псевдопродюсерів. Їм пощастило, виконавець, з яким вони працювали, вистрілив. Потім у них більше нічого не стріляє, але вони продовжують обманювати спраглих зайти на музичний ринок», - розповідає музикант.

Знай.ua повідомляв думку Ореста Журавчака, що Ми в Україні отримали за останні три роки культурний вибух.

Також Знай.ua повідомляв, що Геннадій Вітер (Gena VITER) розповів про свій діапазон: У мене три з половиною октави.