Її коментар був наданий у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«У паралімпійського спорту в Україні бюджет буває навіть більшим, ніж в олімпійського. Це іноді навіть викликає критику: у нас що країна інвалідів? Позиція, м'яко кажучи, негарна, але вона є. У наших паралімпійців менша конкуренція, а виступають вони більше, ніж олімпійці. За рівнем призових паралімпійців уже прирівняли до олімпійців. Але й у цій галузі доводиться стикатися з некомпетентністю. Наприклад, у Харкові паралімпійці замість грошових призів отримали квартири, квитки до зоопарку та книги, причому вони дісталися незрячим. Це не фейк, це було насправді», - каже спортсменка.

Але, уточнює вона, такі казуси трапляються лише на місцевому рівні.

«На рівні держави українські паралімпійці отримали всі виплати, що їм обіцяли. За цим простежив сам президент», - розповідає Ольга Саладуха.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона та її колега по парламенту Жан Беленюк висунули проєкт створення в Україні унікальної допінг-лабораторії.

Також Знай.ua повідомляв, що Саладуха увійшла до міжфракційного депутатського об'єднання «Розумна політика», яке очолює колишній спікер Дмитро Разумков.