Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» із ведучою Любов’ю Завальнюк.

«Грудень відкривається сонячним затемненням, четвертого грудня на нас чекає сонячне затемнення у знаку Стрільця в тринадцятому градусі. Це дуже важливий день, до якого варто підготуватися. Декілька днів до сонячного затемнення – 2-3 грудня – це дні, коли потрібно трохи пригальмувати передноворічну гонку. Зупинитися і бажано не розпочинати жодних нових проєктів та важливих зустрічей. Тому що найімовірніше наприкінці місячного місяця вони не дадуть тих результатів, на які ви чекаєте», - підкреслила вона.

Вергелес сказала, що цей час дуже добре для того, щоб підбити підсумки року для того, щоб комусь подякувати, а з кимось попрощатися. Подумати про те, щоб ви хотіли відпустити, вважає вона, і далі не брати з собою наступного місячного циклу. І вже 4 грудня у новий місячний місяць, коли буде молодик, підтвердила вона, у цей час дуже добре підходить, щоб будувати плани, мріяти та подумати про те, як ви хочете провести новий рік.

«Традиційно ми астрологи говоримо про те, що молодик - це найкращий час для планування та складання списку справ, яких у грудні завжди багато. А розпочинати свої дії щодо реалізації планів краще з 6 грудня, коли з'являється місячний серп на небі. Це буде третя місячна доба. І на цей момент треба починати дуже активно діяти. Хотілося б звернути увагу Стрільців, у яких день народження попадає в дату затемнення з 2 по 6 грудня. Якщо ваш день народження збігається з датою затемнення, то швидше за все наступний рік принесе вам багато цікавих змін», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Влад Росс зазначив, що влітку 2022 року, або до кінця 2022 року, ми нарешті скинемо маски.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог Розалія Романова розповіла, що приготували зірки: коридор затемнень покаже шлях до успіху та здоров'я.