Про це вона розповіла у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

Передусім гостя програми нагадує, що не можна забувати про пандемію з її обмежувальними заходами. Зокрема, каже вона, спортсменів ізолювали від тренувань, а домашні тренування аж ніяк не підходять стрибунам у воду та плавцям.

Тим не менш, підкреслює Саладуха, після Ріо Україна нарешті здобула якийсь прогрес на цій Олімпіаді. «Зрештою ми отримали те, що отримали. Недарма цього року ми мали найменший склад збірної. Але не можна казати, що наші спортсмени погано виступили на Олімпіаді – у нас багато четвертих, п'ятих та шостих місць», - пояснює майстер спорту.

Загалом же, каже вона, варто дивитися на результати в перспективі. Саладуха нагадує, що за два роки відбудуться нові Олімпійські ігри. На думку депутата, Україна має багато перспективних спортсменів, а тому варто сподіватися і на медалі. «Я думаю наступного разу наша збірна покаже гідний результат», - підкреслює гостя програми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в Україні хочуть створити унікальну допінг-лабораторію.

Також Знай.ua писав про те, що боксер Юрій Захарєєв став чемпіоном світу, здолавши росіянина Мусаєва.