Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз» з ведучим Владом Россом.

«Балашов народився 20 лютого під знаком Риби. Риби – це така каламутна організація у фінансах. Найгірші фінансисти, які тільки можуть бути, це зодіакальний знак Риби. Тим більше у Балашова вузол, що заходить на орбіту, а він же кету в поєднанні з Меркурієм, а це рахунки і підрахунки. Якщо довіриться такій людині щодо фінансів, то справа може не піти. Хоча в нього місяць знаходиться в Тельці, і там білий Місяць, тому швидше за все, він фінансово успішний, але дуже матеріалістичний», - розповів Росс.

Росс сказав, що Балашова завжди ніби нестиме на якусь конфронтацію. У нього висхідний вузол місячної орбіти Раху, повідомив він, перебуває з Плутоном у знаку підпорядкування у Діві. Плутон - це завжди руйнація, наголосив він, тобто людина за своєю кармічною програмою виконує руйнівну функцію. Діва – це знак підпорядкування, тому Балашов досягати якихось кар'єрних цілей може, вважає він, але політичних – навряд чи.

Але з іншого боку, створити якусь фінансову піраміду він завжди зможе. Тому що Риби - це той знак зодіаку, який може бути в цьому успішний. У Балашова така удача, якраз може відбуватися у 2022 році, коли планета щастя Юпітер увійде в зодіакальний знак Риб. Якщо Балашов має якісь проблеми із законом, то це все врегулюється наступного року і все буде чудово. І він забуде про цей складний рік щодо Сатурна, тому що Сатурн – це завжди складнощі, перешкоди», - резюмував Росс.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс передбачив, що у 2022 році українці позбудуться необхідності носити медичні маски.

Також Знай.ua повідомляв, що його колега Розалія Романова розповіла про вплив коридору затемнень на долі людей.