Про це вона розповіла у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов’ю Завальнюк.

«Для багатьох 2022 буде прекрасний і цікавий. У жінок денного народження є всі шанси у 2022 році знайти свою кохану людину та вийти заміж. Щасливчиками цього року будуть Риби, Раки, Скорпіони, Тельці, Козероги, а також Овни, Леви, Стрільці першої декади знаку. Жінки денного народження, які потрапили до цього списку, можуть зустріти своє кохання цього року. Тому що Сонце є сексуальною планетою і воно описує портрет чоловіка, який подобається цій жінці», - розповіла Пономаренко.

Пономаренко сказала, що якщо ви добре знаєте свій гороскоп і у вас Марс знаходиться у знаках водних, земних чи вогняних у першій декаді знаку, значить у вас буде успішний рік для бізнесу. Але є ще планета Плутон, наголосила вона, яка також дає дуже добрі можливості для деяких знаків зодіаку. Успішний для бізнесу рік, повідомила вона, може бути для людей, народжених з 15 по 19 травня, 18 по 21 вересня, 15 по 19 березня, 17 по 21 листопада, 13 по 17 лютого, 17 по 21 грудня та з 15 по 19 січня.

«У планет, що перебувають з 26 по 29 градус земних і водних стихій, буде хороший рік для бізнесу. Тому сміливо втілюйте свої проєкти в життя, тим більше, що цей вплив зберігається на два роки. Потрібно очиститися від старого і ось таким роком змін 2022 рік, що наступає, може стати для Тельців, Скорпіонів, Водоліїв та Львів другої декади знаку. Це може бути болісно, особливо для Тельців, але бояться цього не треба, бо де біль і страх, там починається точка зростання», - резюмувала Пономаренко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс передбачив, що у 2022 році українці позбудуться необхідності носити медичні маски.

Також Знай.ua повідомляв, що його колега Розалія Романова розповіла про вплив коридору затемнень на долі людей.