Президент України Володимир Зеленський навмисно затягує підписання законопроекту № 2689 про військових злочинців, щоб сподобатися праворадикалам. Таку думку висловила політичний експерт Світлана Кушнір в ефірі UkrLive, повідомляє 112.ua.

"Проблема в тому, що президент... Ви ж пам'ятаєте, що він зробив свого часу такий крок в праву сторону, в праву нішу для того, щоб сподобатися праворадикальним, націонал-патріотично налаштованим верствам населення. І якраз, можливо, боячись, що подібне прийняття, підписання цього закону, фактично він же є законом, може стати таким фактором, який відверне від нього частину людей, які вже пройшли АТО (він цього не робить, - ред.)", - зазначила вона, відповідаючи на питання, чому глава держави не підписує документ.

При цьому Світлана Кушнір додала, що також не виключає ймовірності, що про підписання законопроекту про військових злочинців в офісі президента просто забули.

Редакція може не розділяти думку автора висловлювань

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще