ТОВ "Рокет Делівері" - український сервіс доставки їжі, що працює під брендом Rocket, інвестує в новий формат доставки з використанням мережі власних дарксторів, що дозволить здійснювати доставку їжі і товарів протягом 15 хвилин.

Пілотний проект запускається вже цього року на столичних Позняках.
"Dark store-магазин-склад без покупців з залом, орієнтованим на швидку збірку онлайн-замовлень персоналом для подальшої оперативної доставки клієнту.

Щоб доставляти дійсно за 15 хвилин, необхідно контролювати всі процеси на своїй стороні, в першу чергу-процес складання. Збирач в торговому залі існуючого супермаркету не зможе фізично за пару хвилин зібрати замовлення. Тому, Ракета інвестує в розробку власного софта, паралельно готуючи до запуску фізичні локації для дарксторів.

На початковому етапі це буде одним з варіантів в розділі «Доставка з магазинів». При цьому Ракета не сильно конкурує з роздрібними партнерами, оскільки все ж буде пропонувати обмежений асортимент. Перший запуск послуги
відбудеться в рамках програми з метою налагодження технології та процесів.

Це заплановано зробити до кінця року. Як тільки розуміємо, що все працює відмінно, йдемо в зовнішнє просування як самостійний бренд. На сьогодні Rocket-потужна міжнародна компанія, вже оперує в 6 країнах. Тому, даркстори стануть логічним розвитком, як в Україні, так і за кордоном."- в коментарі для видання ain.ua заявив CEO Rocket Market Михайло Дейнега.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще