Про це він розповів у програмі «Акценти» з Тетяною Резвін.

«Це нереальний сценарій для Росії, тому що у нас люди сильно залякані за всі ці роки і опозиції в країні немає: вона вся розгромлена, вбита чи посаджена», - зазначив Сидельніков.

На думку опозиціонера, такий сценарій, як наш Майдан, не може статися в Росії: люди не зможуть централізовано вийти під одним гаслом через побоювання. За словами експерта, поки Путін живий, то Росія продовжуватиме нинішню політику і йтиме шляхом заборон, все посилюючи режим.

«У них не залишається жодних інших методів, тому що цей локомотив вже просто не зупинити, а він просто буде потім пущений під укіс ними самими. Усе це закінчиться, безумовно, плачевно для країни та людей», - сказав Сидельніков.

На думку опозиціонера, може повторитися ситуація, як наприкінці царського режиму в Росії. За словами експерта, все може початися з локальних спалахів незадоволення від влади Путіна.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Петро Охотін розповів, як в Україні виник олігархат.

Також Знай.ua публікував слова Богдана Петренка: Економіка України без грошей МВФ не впаде.