Про це вони повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

У публікації сказано, що Заступник директора Будинку вчених Василь Мастикаш зробив публічну заяву, у якій вибачився за цей інцидент і звинуватив організаторів вечірки в обмані та приховуванні подробиць святкування на момент підписання договору про оренду. Тим не менш, зазначено на сайті, зараз Будинок вчених, де і відбулася ця вечірка, не працює через порушення карантинних обмежень.

Водночас представники Національного Корпусу організували під Львівською міською радою протест. «Щоб унеможливити повторення таких ганебних інцидентів, як еротична вечірка блогерів у День пам’яті жертв Голодомору. Активісти передали заступнику міського голови звернення з вимогою заборонити проведення у Львові розважальних заходів у дні трагічних подій історії України», - повідомляють вони.

Тим не менш, на думку Національного Корпусу, цього всього – мало. Натомість його представники вважають, що усіх винних у цьому інциденті потрібно притягнути до відповідальності – і учасників вечірки, і тих, хто допустив це у Будинку вчених. «Окремі учасники вакханалії, яка відбувалася там 27-го числа вже отримали запрошення на допит до поліції. Надалі ми триматимемо руку на пульсі і ретельно контролюватимемо дії державних органів у цій гучній справі», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус та ініціатива «Тотальний опір» провели у Києві три вишколи.

Також Знай.ua писав про те, що Нацкорпус заявив, що новостворене «Товариство ветеранів АТО» має на меті лише провладні інтереси.