Про це повідомили у телеграм-каналі Київського осередку Національного Корпусу.

«У нас на цьому тижні пройшло одразу три вишколи від ініціативи «Тотальний Опір». Останній проходив вчора на території бази відпочинку «Азовець». Останній пройшов особливо круто, бо вас було багато і ви були добре вмотивовані», - зазначено у публікації.

Як сказано у публікації, такі вишколи будуть відбуватися регулярно, тому охочі вже можуть доєднатись до наступного заходу.

«Київ не чув війни з 1944 року. Але українська столиця сьогодні як ніколи вразлива для удару північно-східного сусіда. До війни треба бути готовим тут і зараз. Для цього і навчається територіальна оборона. Дякуємо інструкторам «Тотального Опору» за науку, а учасникам – за сумління в навчанні. Опір триває, поки є ті, хто готовий боротись», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус влаштує перфоманс на Майдані Незалежності до Дня провокатора.

Також Знай.ua повідомляв, що представники Нацкорпусу виступили проти зміни запобіжного заходу Остапа Стахіва.