24 листопада під Апеляційним судом Львівської області, де проходило судове засідання по справі активіста та лідера руху антивакцинаторів Остапа Стахіва, зібрались активісти Національного Корпусу, які вимагали не змінювати запобіжний захід активісту у вигляді тримання під вартою 2 місяці.

«Стахів хотів зміни запобіжного заходу. Проте під стінами суду зібралися представники Національного Корпусу Львівщини з вимогою не змінювати рішення Галицького райсуду. Також націоналісти прийшли, щоб запобігти провокаціям від прихильників Стахіва», - зазначено на сайті.

На сайті зазначено, що суд не змінив запобіжний захід Остапа Стахіва, який раніше був ухвалений Галицьким районним судом.

«Нацкорпус Львівщини таке рішення вважає цілком доречним. Адже Остап Стахів веде шкідливу дезінформаційну діяльність і разом із проросійськими поплічниками дестабілізує ситуацію в Україні. До того ж такі дії куруються з Росії. Тому львівський провокатор та псевдоактивіст, як і його прокремлівські друзі, має бути справедливо покараним», - сказано на сайті.

На сайті нагадали, що 16 листопада в квартирі Стахіва був здійснений обшук представниками СБУ, які вручили йому підозру.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«На судах підозрюваного підтримували проросійські активісти, серед яких сепаратист із Херсона Кирил Стрємоусов. А також особа, яка називає себе «Вітязєм» під час одного із засідань заявила, що «держави Україна не існує». Персонажі з такими поглядами і російським фінансуванням не мають проводити свою діяльність у Львові та в Україні загалом!», - зазначено у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, Національний Корпус проведе 27 листопада низку вишколів у Харкові та Києві.

Також Знай.ua повідомляв: Штаб оборони Національного Корпусу Волині провів військовий вишкіл в Рожищі.