Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«На північ від нашої області руками Путіна та Лукашенка штучно створена міграційна криза, яка відбувається паралельно з поглинанням Росією Білорусі та військовими маневрами РФ біля східних кордонів нашої держави», - зазначив організатор заходу керівник Волинського осередку Нацкорпусу Андрій Д’яченко.

У публікації сказано, що учасники заходу мали змогу навчитися поводженню зі зброєю, а також попрактикуватися у стрільбі. На сайті сказано, що тренування проводилося у зв’язку із загостреною ситуацією на західному кордоні України.

«Захід зібрав різні соціальні групи – від студентів до представників місцевого самоврядування, ветеранів, волонтерів та цивільних. Захистимо Україну разом!», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Національний Корпус провів у Києві вишкіл з метою навчити населення цивільній обороні.

Також Знай.ua повідомляв, що ветерана Дмитра Кухарчука за рішенням суду відпустили з під варти.