Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Радий бачити так багато молодих хлопців та дівчат, які небайдужі до долі країни. Приблизно у вашому віці я разом з побратимами свого часу відправлявся на фронт. А до того багато років поспіль я брав участь у подібних вишколах. Сьогодні ваша черга заступати на сторожову заставу національних інтересів, тож тренуйтесь сумлінно. Можливо, одного дня ці знання вам знадобляться», - заявив під час вишколу керівник Київського осередку Нацкорпусу Сергій Тамарін.

Як зазначено у публікації, у заході взяли участь понад 200 учасників, які мали доступ до великої території для відпрацювання тактичної роботи, маючи турнікети, піротехніку і багато макетів зброї. На сайті зазначено, що вишкіл був проведений з метою навчити людей основам цивільної оборони.

«Сучасна війна має гібридні форми. У 2014 це були квазіреспубліки, сьогодні це мігранти. Але одне лишається незмінним у війнах всіх поколінь та народів – це відвага воїнів, їх майстерність та вірність ідеалам. Під час тренування не забувайте про це», - зазначив під час заходу речник Нацкорпусу Данило Брусов.

На сайті сказано, що Національний корпус анонсував наступний вишкіл, який відбудеться 27 листопада, одразу на двох локаціях у Києві.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ветерана Дмитра Кухарчука за рішенням суду відпустили з під варти.

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус анонсував конференцію з приводу міграційної кризи.