Про це йдеться у Telegram Національного Корпусу.

«Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та відпустив черкаського ветерана Дмитра Кухарчука із СІЗО під особисте зобов'язання. Сьогодні суд вирішив не приступати до розгляду справи по суті й оголосив про розгляд поданих сторонами клопотань», - зазначено у публікації.

У повідомлені сказано, що прокурор наполягав на продовженні перебування Дмитра Кухарчука під вартою.

«Захисники ветеранів своєю чергою наполягли на необхідності скасування запобіжного заходу, адже прокурор у клопотанні не навів жодних доказів для обґрунтування своїх вимог. Також адвокат Едуард Вербінець наголосив на тому, що перебування під вартою не може перевищувати строків досудового розслідування, відповідно Дмитро Кухарчук мав бути звільнений ще 28 жовтня. Ми щиро дякуємо всім, хто підтримував хлопців. Справедливість на боці патріотів!», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 18 листопада відбувся розгляд по суті справи ветерана Дмитра Кухарчука.

Також Знай.ua повідомляв: Максим Жорін пояснив, що Нацкорпус може допомогти Польщі впоратися з мігрантами завдяки своєму досвіду.