Про це повідомили представники місцевих осередків Національного Корпусу у своїх Telegram-каналах.

Представники Київського осередку Національного Корпусу у своєму Telegram анонсували одразу два вишколи, що одночасно почнуться 27 листопада об 11:00 у двох різних локаціях: вул. Кубанської України, 33 та на території центру активного відпочинку «Азовець».

У публікації сказано, що охочі, які обов’язково повинні зареєструватися за посиланням, будуть тренуватись за програмою: тактика, тактична медицина, огляд зброї та багато іншого. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +380637646107.

Також 27 листопада о 14:00 розпочнеться вишкіл за ініціативи Харківського осередку Національного Корпусу за адресою вул. Шевченка 233Б. Програмою будуть представлені правила поводження зі зброєю, основи першої медичної допомоги та тактика. Зазначається, що кожен, хто пройде курс вишколів від Харківського осередку матиме змогу потрапити на тренування з практичної стрільби на полігоні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Сьогодні спецслужби західних країн мають дані про «високу ймовірність» спроб Росії дестабілізувати ситуацію в Україні найближчої зими, у тому числі військовими методами. До того ж, Путін руками кишенькового диктатора Лукашенка влаштовує провокації на кордоні з країнами ЄС. Ми ще на весні почали готуватися до найгіршого зі сценаріїв та створили Штаб оборони Харківщини. Сьогодні знову актуально почати підготовку цивільного населення до оборони. Ми поновлюємо серію вишколів», - зазначено у Telegram керівника Харківського осередку Нацкорпусу Костянтина Немічева.

Як повідомляв Знай.ua, Штаб оборони Національного Корпусу Волині провів військовий вишкіл в Рожищі.

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус провів у Києві вишкіл з метою навчити населення цивільній обороні.