Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Саме 8 років тому, 1 грудня 2013 року, в Україні розпочалась Революція гідності. Цього дня на вулиці Києва вийшло більше мільйона українців через побиття беркутівцями студентів 30 листопада. У Києві націоналісти захопили КМДА, Будинок профспілок та Жовтневий палац та здійснили спробу взяти під контроль Адміністрацію президента. Безхребетні політики-опозиціонери та більшість медіа назвали їх провокаторами, закликавши не підтримувати радикальні дії молоді», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що ці події стали вирішальними у початку Революції гідності.

«Роль учасників подій на Банковій в подальших протестах є визначною. Саме події 1 грудня стали ключовим моментом трансформації малочисельного студентського протесту на багатотисячний всеукраїнський революційний рух проти режиму Януковича. Закликаємо патріотів 1 грудня прийти на Майдан Незалежності, щоб відзначити річницю початку Революції та нагадати владі, що зрадники рано чи пізно втікають до Ростова!», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Владислав Соболевський повідомив, що Росія розпочала приховану мобілізацію.

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус проведе 27 листопада низку вишколів у Харкові та Києві.