Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Андрій Сидельніков зазначив, що на сході повномасштабна війна президента Росії Володимира Путіна не обмежиться.

“Не тільки сходом України не обмежиться, а й Україною. Це мені цілком зрозуміло: якщо станеться так, що Україна буде завойована тією чи іншою мірою, то це не зупиниться на кордонах України. З Білоруссю все зрозуміло. Це перейде, і найближчою буде Молдова та країни Балтії. Латвія здебільшого спочатку. Там досить велика кількість ресурсів витрачається на підтримку російськомовного населення і накрутки його (населення, - ред.) щодо західних цінностей, західної демократії”, - сказав Сидельніков.

За його словами, він не має на сьогодні оптимістичних прогнозів щодо політики Росії.

“Інша річ, що це якось у термінах може бути розтягнуто. Тобто необов'язково січень настане, Новий рік і розпочнеться наступ. Необов'язково це буде так”, – додав Андрій Сидельніков.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Мулик зазначив, що Лавров дав французам та німцям сигнал, що Росія налаштована дуже рішуче.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що експерт назвав найнеобхідніші речі для населення на випадок повномасштабної війни.