Свою думку він висловив у програмі My.ua.

«Лавров дав французам та німцям сигнал, що Росія налаштована дуже рішуче. Якщо російські війська увійдуть на Донбас, то діятимуть вони, як у Грузії, і на все їм знадобиться години чотири. А що вони можуть туди увійти, про це президента попереджають усі українські розвідувальні служби. Попереджати його треба, інакше це буде не напад, а марш українською територією, і загине дуже багато захисників нашої країни. Але це можливе лише в тому випадку, якщо створяться передумови для знищення української державності. Йдеться про ситуацію, коли президенту кажуть: тебе чи уб'ють, чи змусять полетіти за кордон», - вважає гість програми.

За його словами, у цьому випадку хтось із сусідів може поставити в Україні маріонетковий уряд.

«Тому президента потрібно попереджати, що його оточення веде його на забій. А якщо кризи державності не буде, то не буде й вторгнення», - каже Володимир Мулик.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він назвав найнеобхідніші для населення речі на випадок повномасштабної війни.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Мулика, ціни на вугілля не зросли з ринкових причин, а були підняті штучно.