Про це він розповів у програмі «Розвилка».

На думку експерта, президентство Путіна, якщо його здоров’я буде у задовільному стані, продовжиться до 2028-2029 років. «Але з'явиться така ідеологія, яка, на відміну від ідеології Суркова, дозволить шукати точок дотику, а не просто їхати катком по пострадянському простору», - пояснює він.

За словами Бізяєва, для Росії це питання важливе, воно стосується не стільки співіснування, скільки виживання. «Річ у тому, що якщо вона повністю програє цей простір, то наступний Майдан буде вже не в Києві, а в Москві», - попереджає політолог.

Принагідно він називає це «Майданом тік-токерів» і зазначає, що це явище передбачуване. На думку Бізяєва, такий розвиток подій доволі небезпечний. До того ж, каже він, технологія кольорових революцій все ще існує, хоч і вважається, що вона пішла вже в минуле. «Це видно на прикладі Михайла Саакашвілі, якого, по суті, здали як склотару», - підкреслює експерт.

Отже, підсумовує він, концепція «русского мира» померла. «Я думаю, в Росії буде сформовано нову ідеологію – постпутінську, як я її називаю», - зазначає Бізяєв.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономарьов розповів, на що хвора Росія, і знайшов спільні риси з Америкою.

Також Знай.ua писав про те, що Росс заявив, що Московія у перекладі означає корова.