Про це заявив народний депутат, екс—глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко в своєму телеграм-каналі

«Ми всі є свідками, яку “теплу ванну” влаштовують президенту та іншим можновладцям в ефірі телеканалу “1+1”. Як в ефірі цього телеканалу, який належить олігарху Коломойському, всі одностайно вихваляють президента. Саме тому незаконно зупинені, а по суті злиті, розслідування усіх проваджень щодо “Укрнафти”, де встановлені збитки на 15 млрд. грн, та щодо “Приватбанку”, де збиток склав 5,5 млрд. доларів», - повідомив нардеп.

В той же час погрози генпрокурора на адресу власника ТРК “Україна” та “Україна 24” Ріната Ахметова екс-глава СБУ пов’язав саме з редакційною політикою цих телеканалі.

«Останні заяви Генпрокурорки є політичними і за змістом, і за формою. Це - фактично погрози власнику телеканалів Рінату Ахметову за те, що в ефірах ТРК “Україна” та “Україна 24” політики та експерти мають право висловити свою думку. А не лише ті спікери, які через слово вихваляють президента Зеленського. У такий спосіб, через погрози Генпрокуратури, влада намагається вплинути і змінити редакційну політику цих телеканалів», - додав Наливайченко.