Про це йдеться на ютуб-каналі «Дубіна.тв».

Передусім Наталія Книга нагадує, що вже більше місяця минуло з часу, коли помер нардеп Антон Поляков. «Але у цій справі досі питань більше, ніж відповідей, але головний з них – це був нещасний випадок чи навмисне вбивство?», - каже вона.

Далі журналістка розповідає, як це все відбулося. Зокрема, зазначає вона, товариші викликали таксі Полякову, який був невідомо у якому стані, і в машині йому стало погано. «Таксист порушує правила дорожнього руху, його зупиняють патрульні та викликають швидку, але врятувати народного депутата не встигають», - повідомляє Наталія Книга.

Зокрема правоохоронні органи припускають, що депутат міг померти через хронічне захворювання або ж отруєння якоюсь невідомою речовиною. Журналістка зазначає, що спершу слідство схилялося радше до версії про природну смерть, але потім з’ясувалося, що у крові Полякова був метадон, наркотична речовина.

Детальніше про цю речовину розповів нарколог Гела Каландій. «Метадон є седативним засобом, він зупиняє більшість функцій організму, зокрема й коронарну діяльність. Передозування – це коли наркотик сильно вплинув на коронарну діяльність і серце перестало битися», - пояснює він. За словами експерта, медицина використовує метадон як знеболювальне, якщо пацієнт страждає він хронічних болів, або ж використовує при лікуванні залежності від опіоїдів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окрім цього, додає криміналіст Георгій Усатий, після метадону експерти виявили у крові Полякова димедрол, ще одну наркотичну речовину. «Невже в рамках проведеної токсикологічної експертизи не можна було встановити одразу два наркотики?», - слушно запитує він. За словами Гели Каландія, димедрол можуть додавати до «вуличного» метадону, аби посилити наркотичні властивості речовин.

Тим не менш, повідомляє ведуча, експертиза довела, що нардеп не був наркоманом, а відтак правоохоронні органи ставлять питання про те, як речовина змогла потрапити в організм Полякова.

Як пояснює Георгій Усатий, злочинці, чиїм інструментом вбивства є отрута, насправді дуже професійні, оскільки вони знають, як завдяки цим речовинам можна інсценувати нещасний випадок. «Це дуже зручно для інсценування конкретного вбивства», - підкреслює криміналіст. Окрім цього його дивує той факт, що інші депутати надають інформацію про смерть Полякова навіть швидше, аніж це робить слідство.

Як повідомляв Знай.ua, Шабовта розповів, чи є смерть нардепа Антона Полякова випадковою.

Також Знай.ua писав про те, що Третьякова відмовилася вибачатися за скандал зі смертю Антона Полякова.