Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз».

Передусім астролог зазначає, що в Росії зараз йде серйозна розробка QR-коду. «Мішустін – це людина, яка зараз перебуває при владі, будучи прем'єр-міністром Росії, і це саме його розробка QR-коду, щоб будь-яка людина Росії платила всі податки та послуги, які тільки можливі», - каже Влад Росс.

На його думку, QR-код повністю ввійде в життя росіян за президентства Путіна і тоді він беззмінно перемагатиме на всіх виборах. «Щоб буквально кожна людина перебувала в рабстві. І таким чином спочатку буде пригнічена опозиція», - підкреслює експерт.

Принагідно Влад Росс повідомляє, що у наше життя зараз входить число диявола та звіра, а тим часом президент РФ має намір знищити ЗМІ в інтернеті, соцмережі та взагалі ліквідувати вільне мовлення. Окрім цього, додає астролог, Путін хоче заборонити і всі непідконтрольні йому телеграм-канали.

Коли ж буде QR-код, попереджає він, люди не зможуть просто так виходити на протести, оскільки все це буде записано і потім вони не виїдуть закордон. «Тому це буде позбавлення всіх прав людини і, звичайно, це буде найбільший кошмар, який можна уявити», - підсумовує Влад Росс.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.