Під час неї заступниця міністра внутрішніх справ України Мері Акопян разом з міжнародними партнерами обговорила співробітництво у сфері захисту кордонів.

«Ми усвідомлюємо відповідальність, що покладена на Уряд України та підрозділи системи МВС – коли Європу шантажують штучно створеною міграційною кризою на польсько-білоруському кордоні. Наша робота націлена на захист та безпеку зовнішніх рубежів ЄС», - заявила Мері Акопян.

Вона повідомила британських колег про заходи, що вживає МВС України для усунення нових гібридних загроз національній безпеці, та шляхи посилення українсько-білоруської ділянки державного кордону. В тому числі, мова йшла про розбудову інтелектуального кордону та залучення міжнародних партнерів для посилення наших спроможностей.

Британська сторона підтвердила готовність допомагати МВС України у питаннях зміцнення кордонів та протидії нелегальній міграції.

«Найближчим часом будуть визначені представники для прямої взаємодії. Впевнена у подальшому плідному партнерстві», - сказала заступник міністра.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще