Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Україна для США – це не просто кейс у політичній грі. До речі, у Росії офіційні ЗМІ говорять про Україну в режимі 24/7. Для Путіна вона дуже важлива, він завжди прагнутиме отримати над нею максимальний контроль. Російські журналісти та пропагандисти дуже рідко говорять не про Україну. А для США дуже важливою є підтримка України, адже там традиційно республіканці роблять основну ставку на внутрішню політику, а демократи – на зовнішню», - зазначає Микола Волковський.

За його словами, навіть якщо сам Байден і не говорить про всеосяжну підтримку України, то все одно можна робити висновки з практичних кроків держсекретаря Ентоні Блінкена та радника президента з національної безпеки Джейка Саллівана.

«Я думаю, для Путіна тема України є дуже болісною, особливо тема її можливого вступу до НАТО. А Білий дім у відносинах з Китаєм зараз узяв паузу, і не надто концентрує увагу на них», - каже Микола Волковський.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував міграційну кризу на кордоні Польщі та Білорусі.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Волковського, різні групи впливу у Росії прагнуть провести своїх кандидатів на місце білоруського лідера.