Про це вона сказала в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Ми були дуже довгий час єдиною лікарнею, де взагалі не хворіли працівники. Понад півтора року. А ті, що захворіли згодом, це був молодший персонал, який у домашніх умовах заразився. Я вважаю, що ми цього досягли, зокрема, й організацією медичної допомоги, і тим, що впровадили програму інфекційної безпеки в лікарні. Це і правильний захист, і правильні антисептики, і правильне розташування брудних та чистих зон”, - сказала Світлана Федорова.

Вона зазначила, що це було їхнє нововведення, яке вони хотіли запровадити на рівні регіону. Але програма підтримки не знайшла.

“Не треба грошей, давайте розробимо програму з маршрутами пацієнтів адекватними, з нормальними госпіталізаціями, щоби не було навантаження на швидку допомогу тощо. Програма інфекційної та епідбезпеки регіону”, - додала Світлана Федорова.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Кравченко оцінив небезпеку нового штаму коронавірусу "Омікрон".

Крім того, Знай.ua повідомляв, що Анатолій Якименко розповів, на основі чого визначається цивілізованість країни.