Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube з Розалією Романовою.

«Я зробила розклад на те, що далі чекає на Зеленського і випала карта диявола. Карта диявол – це найскладніша, тривожна та найнебезпечніша карта в Таро. Причому ця карта йде в перевернутому становищі, тобто лягла на боці. І вона означає, що у нас зараз конфліктна ситуація з урядом, президентом та ситуацією в країні», - розповіла Розалія Романова.

Астролог сказала, що карта диявола нам мало говорить про хороше, але вона каже, що пік проблем в Україні буде у січні. А ось лютий чи початок березня, вважає вона, проблема вже згасатиме. Але знову ж таки, ця карта каже, що президент або його люди будуть таки при владі і вони якось утримають пожежу, повідомила вона, яка розгорається всередині країни.

«У нас в розкладі всього чотири карти і цілих два тузи. Будь-який туз у Таро говорить про оновлення ситуації. Тобто ми у будь-якому випадку стоїмо на порозі того, що ситуація в Україні змінюватиметься аж до того, що вона перевертатиметься. І карта грошей говорить про те, що суть питання це все-таки бюджет країни і ті гроші, які нам потрібні для того, щоб утримати країну в тому вигляді, як вона є», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що ми вийшли з коридору затемнень, і ці два тижні ми маємо звільнятися від цього впливу.

Крім цього, Знай.ua повідомляв зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.