«В Україні йде криза, але вона штучна. Коронавірус справжній і пандемія теж, але це все відбувається для трансформації і прискореного досягнення майбутнього. Є певний час з того моменту, коли винаходиться якийсь винахід і поки хтось зможе його побудувати і він потрапить на ринок, у тимчасовому періоді - це майже сто років. Завдяки тому, що зараз відбувається коронавірус і локдауни, йде прискорений код на віддалену роботу», - сказав він.

Ковальський розповів, що це дуже важливо на рівні світу і країни, тому що коли з'явилися машини, візники на конях перестали існувати як професія. Зараз саме це у нас і відбувається, вважає він, ми комп’ютеризуємося, переходимо всі в онлайн і на віддалену роботу. Через це дуже багато індустрій і професій страждають, підкреслив він, ось це і є перебудова і прискорений перехід.

«Є теорія поколінь і виходить те покоління, які зараз «зумери» - це реінкарнація покоління, яке називалося «тихим». Коли були «тихі» - при них винайшли антибіотики, а до них люди вмирали від грипу. Винайшли антибіотики, цикл замкнувся і зараз у нас нова епідемія. І під час життя цих «зумерів» буде придумано ліки або якісь медичні заходи, завдяки чому буде знову переможена пандемія. Насправді у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Росс передбачив, чи залишиться Володимир Зеленський на другий термін президентства: "Ніхто не вірив".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.