Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

На думку Катерини Котенкової, всі політичні сутички, які відбуваються в країні, вже не дуже цікавлять, коли грошей не вистачає на необхідне. Журналістка вважає, що остання пресконференція Зеленського показала нам неймовірний розрив медійної повістки та реальних проблем у суспільстві. За її словами, українців насправді не дуже турбує протистояння еліт чи деолігархізація країни, якщо не буде реальних соціальних змін.

«Інформаційний шум, а реальних дій немає. На пресконференції ніхто з журналістів не схотів спитати Президента, а що за меморандум підписала Україна з МВФ і які наслідки для українців воно матиме. Елементарний аналіз тексту дає зрозуміти, що на українців чекає нове зростання тарифів і скорочення соціальних витрат держави на українців», - заявила Катерина Котенкова.

За її словами, президент країни – це не лише величезні можливості, а й велика відповідальність. Журналістка зазначила, що Україна має дочекатися керівника, який вважатиме за своїх дітей усіх українців.

«Не має значення як прізвище того, хто керує країною. Важлива сама країна. Приноси користь своїй країні, працюй їй на благо - інше другорядне. Кожен на своєму місці повинен робити те, що може, те, що вміє: щодня, рік у рік орати на свою сім'ю, на свою країну, для своїх дітей. В міру сил та таланту. І тоді буде порядок та процвітання», - вважає Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, чи чиновники зможуть реалізувати обіцянки підвищити пенсії.

Раніше Знай.ua повідомляв думку Дубини, що українці будуть терпіти непопулярні заходи уряду до пори до часу: «Ми встаємо на диби».