Про це він розповів у новому випуску програми «in Kyiv» з Катериною Павловою.

«Найбільший хам на дорогах – це той, у кого здійснилася мрія і він купив автівку. Бо в дуже багатьох людей такого типу закладені комплекси, що той, хто не має авто, він якийсь невдаха. І ось ця людина сідає за кермо, бачить ситуацію на дорогах і починає порушувати, як всі. Цій людині стає образливо, бо вона не може реалізувати себе в якихось інших сферах, і вона починає далі порушувати, бо всі ж порушують», - розповів Костянтин Андріюк.

Автор проєкту «ЗупиниЛося» заявив, що ті, хто їздить на дорогих автівках, коли бачать якусь для себе небезпеку на кшталт активістів з «ЗупиниЛося», одразу сідають і тікають. Бо вони розуміють, підкреслив він, що краще втекти від ганьби, ніж вступати в дебати. Та категорія людей, вважає він, яка дорвалася до авто, то вони дуже накручені.

«Тому у такої людини починають здавати нерви. І вона починає їздити тротуарами, а ми їх зупиняємо, і людина починає звинувачувати всіх навколо. Якщо людина в такій ситуації починає хамити, то вона вже програла. Така людина вже не веде словесну інтелектуальну дуель, бо це вже рівень такої дуже приземленої людини. А мене дуже вбиває свята простота, коли людина каже: «А де тут був знак? Так же всі їздять». І в цей момент ти розумієш, що невідомо, як вона отримала свої права», - резюмував Костянтин Андріюк.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у наземному транспорті Києва введуть розрахунки банківськими картками: коли чекати на нововведення.

Також Знай.ua писав про те, що у Миколаєві водій автобуса жорстко побив пасажира без квитка: волочив по підлозі, як ганчірку і жбурнув у бруд.