Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Маленька брехня, як відомо, породжує велику недовіру. А за той час, що «слуги народу» стоять у владі, скільки обіцянок вони дали – і яку частину з них виконали? Замість справжніх реформ вони служать чиїмось корисливим інтересам, що й веде до великої недовіри та поділу у суспільстві. Нам обіцяли, що долю України не обговорюватимуть без її участі, але США та Росія саме це й роблять. Більярдисти під час гри не думатимуть, чи не боляче кулям. А Україна в міжнародній політиці перетворилася на більярдну кулю, якою грають, не питаючи її думки. При цьому США розв'язують свої проблеми, Росія – свої, Європа – свої, і ніхто не думає про інтереси України», - вважає Володимир Кацман.

Він також заявив, що Європа зараз переживає глибоку кризу.

«Ми проголосили своєю метою вступ до Євросоюзу. Так, це добра мета – але в якому плані? Я також хочу європейську зарплату, європейський комфорт, європейську медицину, європейські соціальні гарантії. Насправді Україні потрібний не Євросоюз, а європейські стандарти життя. Ці стандарти ведуть до вступу країни до ЄС, а не навпаки», - вважає Володимир Кацман.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше експерт Артем Біденко закликав Україну стати лідером Чорноморського регіону.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політичного консультанта Миколи Спірідонова, Зеленський на посаді президента веде ту саму політику євроінтеграції, що й Порошенко.