Його слова прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Ймовірно, Зеленський відчуває загрозу у своєму попереднику. По суті, Зеленський на посаді президента робить те ж, що і Порошенко. Мова йде і про євроінтеграцію, і про курс України в НАТО. Насправді посада президента України – не зовсім те, що думає більшість громадян. До речі, ці фантазії зображені й в серіалі «Слуга народу». А робота президента чимось схожа на роботу водія трамвая: ти можеш їхати тільки по рейках, які прокладені не тобою. Так, теоретично десь може бути розвилка. Але на президента серйозно тиснуть і зі сходу, і з заходу, у нього не так вже й багато можливостей ухилитися зі шляху. В основному він приймає вимушені рішення. Трамвай Зеленського їде туди ж, куди й трамвай Порошенка», - говорить експерт.

Але, на його думку, відмінність полягає в тому, що олігарх Порошенко на посаді президента мав більше власної ваги, і, відповідно, більше можливостей чинити опір зовнішньому впливу.

«Тому в нинішній ситуації Порошенко стає природним опонентом Зеленського. Вони змагаються саме тому, що дивляться в одну сторону», - вважає Микола Спірідонов.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він високо оцінив політичні перспективи колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Також Знай.ua повідомляв, що Спірідонов назвав причину, яка заважає Україні вступити в Євросоюз.