Про це колишній глава офісу президента України Андрій Богдан заявив в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону. Про це пише портал 112. Публікуємо матеріал без коментарів та ремарок. Редакція не несе відповідальності та не перевіряє дані, надані та опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

"Останні два роки президент нашої країни бігає по світу і набиває стрілки Путіну. А Пєсков йому відповідає: про що з вами розмовляти? Це ж як себе треба було девальвувати? Це ж протокол, кожна заява має значення і на них йде відповідь з іншого боку. А Зеленський каже: "давайте зустрінемося в Єрусалимі!"Це просто ганьба. Дипломатична катастрофа", - каже Богдан.

При цьому Андрій Богдан вважає, що у Зеленського до Путіна "була симпатія". І вона була взаємною. Але Зеленський своєю "нахабною і безпардонною" поведінкою перекреслив ці відносини.

Богдан каже, що з Росією треба домовлятися. Але при цьому тримати слово, якщо його дав. Чого Зеленський не робить, а тому з ним в Росії ніхто вже не хоче говорити.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Богдан вважає, що Зеленський хоче бути Путіним, але за підсумком став пародією на нього.