Про це він розповів у своєму блозі.

«У Кремлі заявили, що Путін зацікавлений у переговорах з Зеленським. Зеленський сподівається на «тепле спілкування». Політика приниження і відвертого підлабузництва принесла свої плоди. Позитивні виключно для Зеленського. «Великий хазяїн» готовий з ним зустрітися», - зазначено у публікації.

На думку Андрія Білецького, така зустріч буде означати капітуляцію, бо вона буде виглядати, як зустріч переможеного з переможцем – президентом країни-агресора.

«Капітулянтські перемовини – для мене безсумнівна державна зрада. Бо головна функція Президента – збереження територіальної цілісності країни. 8 років тому Януковичу дали втекти в Ростов. І це був поганий приклад для інших. Завдання часу – зробити так, аби черговий Янукович втекти не зміг. Це буде відбивати у наступних бажання зраджувати, продавати, торгувати країною», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін заявив, що на молодіжній базі Національного Корпусу сталася провокація.

Також Знай.ua повідомляв, що представники Національного Корпусу зініціювали законопроєкт про військово-патріотичне виховання.