Деталі він розповів у своєму блозі.

«Прямо зараз до молодіжного націоналістичного хабу на території заводу «Атек» приїхали патрульні і вибухотехніки. Нібито вони мають інформацію про замінування. Але ми прекрасно розуміємо, що це просто чергова провокація проти Національного Корпусу», - сказано у публікації.

На думку Максима Жоріна, насправді нічого не заміновано, а це провокація.

«Використовувати силові відомства для нападів на політичних опонентів – повністю в стилі нинішньої влади. Казки про замінування, обшуки без підстав – все це ми вже бачили. І запевняємо, що жодним чином на нашу діяльність це не вплине. Ніяких замінувань, звісно, немає. Припиніть краще свої дурні вигадки, ви лише себе ганьбите», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Нацкорпусі прокоментували ухвалення закону про спрощене отримання громадянства іноземними добровольцями.

Також Знай.ua публікував заяву Андрія Білецького, що українська оборонна сфера знаходиться у стані кадрової кризи.