Про це лідер партії Андрій Білецький розповів у своєму блозі.

«Раніше для того, щоб отримати український паспорт, їм потрібно було їхати до своїх країн, щоб відмовитися від попереднього громадянства. Для більшості іноземних добровольців – це прямий шлях до білоруських і російських в'язниць», - зазначено у публікації.

Як сказано у публікації, відповідно до нового закону добровольці зможуть подати декларацію про відмову від іноземного громадянства одночасно із заявою про прийняття громадянства України, тому їм не потрібно буде виїжджати з України.

«Сподіваюсь, тепер понад 200 іноземців, які воювали за незалежність України, швидше отримають українські паспорти. Кожен з них довів свою вірність країні, кожен вартий того, щоб стати її громадянином!», - зазначив Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін розповів, до чого можуть призвести прямі переговори з президентом РФ.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін назвав ключові проблеми української тероборони.