Про це він розповів у себе в Telegram.

Як зазначає Максим Жорін, з часу створення Штабів оборони з ініціативи Нацкорпусу минуло вже понад пів року і кожен із цих штабів вже став самостійним об’єднанням, що може керувати й іншими об’єднаннями у своєму регіоні, а також підтримувати співпрацю із владними органами та організовувати військові тренування для населення. «Відбувся перший всеукраїнський з'їзд, де створили єдиний координаційний центр – Всеукраїнський громадський штаб оборони. До нього можуть долучитись всі, хто займається питаннями тероборони», - повідомляє керівник Центрального штабу Нацкорпусу.

Загалом же, каже він, сьогоднішній стан територіальної оборони залишає бажати кращого. На думку Максима Жоріна, передусім це все через байдужість з боку влади до ветеранів та потенціалу громадськості. «Яке, судячи з ухваленого закону «Про національний спротив» влада чомусь не дуже планує залучати. Тим не менше громадськість все одно займається теробороною – сьогоднішній захід цьому зайвий доказ», - констатує керівник Центрального штабу Нацкорпусу.

Як повідомляв Знай.ua, Білецький повідомив про початок Всеукраїнський з'їзду штабів оборони.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Білецький пояснив, які переваги має територіальна оборона.