Про це він повідомив у своєму Telegram.

«З одного боку міністр оборони Резніков називає помилковими побоювання західних країн протистояти Путіну з позиції сили, а стратегію «не провокувати Росію» – неправильною. А з іншого – кілька днів тому ми стали свідками класичного російського шантажу. Коли наш корабель «Донбас» вийшов у води спільного моря, Росія направила на нього свої винищувачі через «загрозу безпеці мореплавання», - зазначив Андрій Білецький.

Як зазначено у публікації, після цього інциденту командування ООС забороняє бойовим кораблям виходити з Азовського моря, щоб не провокувати Росію. У публікації сказано, що український флот стоїть біля причалів Маріуполя та Бердянська, хоча фактично море у спільному користуванні України та Росії, тому наші кораблі можуть ходити будь-яким курсом.

«Дії командування, що суперечать позиції Міністерства оборони, в першу чергу говорять про кадрову кризу в українській оборонці. По суті повторюється капітулянтська політика ексміністра Тарана, який запровадив премії за невідкриття вогню у відповідь. Це деморалізація армії та негативний приклад для молодих офіцерів», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 14 грудня відбудеться акція протесту під стінами «Львівгазу» за ініціативою Нацкорпусу.

Також Знай.ua повідомляв, що під міською радою Полтави відбувся протест Нацкорпусу проти мера Олександра Мамая.