Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Полтавський голова давно відомий своїми «совковими» поглядами й неоднозначним ставленням до війни на сході України. Так, він не визнає російської агресії. Тому ми будемо звертатись до депутатів міської ради щодо скликання позачергової сесії та висловлення недовіри Мамаю. Ми вимагаємо його відставки», - заявив керівник Полтавського осередку Національного Корпусу Анатолій Шиян.

Як зазначено у публікації, міський голова Полтави зробив відповідну заяву в інтерв’ю одному з телеканалів, зазначивши, що «територія України – плацдарм для війни двох наддержав – США і Росії», і що йому прикро, що «брат іде на брата».

«9 грудня Нацкорпус разом з Координаційною радою ГО учасників АТО в місті Полтава, ветеранами бойових дій, членами родин загиблих бійців записали відеозвернення до місцевої та центральної влади через скандальні заяви мера Полтави Олександра Мамая. Крім висловлення недовіри полтавському голові, вимагаємо від керівництва області дати офіційну оцінку сепаратистським висловлюванням мера і закликаємо парламент ухвалити закон про боротьбу з колабораціонізмом. Жодні вибачення тут недоречні – лише відставка», - сказано на сайті.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін розповів, до чого можуть призвести прямі переговори з президентом РФ.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін назвав ключові проблеми української тероборони.