Про це вона розповіла у новому випуску «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Я зробила розклад на майбутнє України та перша карта випала компас, тобто все ще не визначено. Майбутнє може змінюватися, не можна сказати, що буде через рік війна чи землетрус, бо все може змінитися будь-якої миті. Але зараз карти показують, що не повинно бути війни в Україні і все налагодиться. Але все одно будуть дурниці та моменти, які впливатимуть на нашу економіку з боку уряду», - розповіла Ганна У.

Медіум сказала, що люди переживуть кризу, але треба буде постаратися працювати більше, ніж раніше. Віруси продовжуватимуть мутувати, повідомила вона, але люди зміцніють. Наступного року треба бути хитрішими, наголосила вона, більш обережними та терплячими. Важливо розуміти, вважає вона, те, як ми налаштовуємо себе і який посил даємо, то ми й отримуємо.

«Україна оберігається Богом, тому нічого поганого я не бачу. Усі ритуали та обряди мені передаються уві снах. Також я володію давньоєгипетською технікою, а особливо в любовній магії та ритуалах. Я дуже добре відчуваю на кому любовні привороти. Якби до мене звернулися з проханням порушити волю іншої людини, то я відмовила б. Я противник цього, тому що це впливає на здоров'я, енергетику людини і вона надалі страждатиме», - резюмувала Ганна У.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, письменниця Лада Лузіна розповідала, що люди не знають 90% того, чим жили наші предки.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що камінь ніколи не зашкодить людині.